Moderator en spreker

Via ZijSpreekt ben ik in te huren als moderator en spreker. Met mijn achtergrond in communicatie kan ik me snel onderwerpen eigen maken. Behalve voor een klus als dagvoorzitter of debatleider, kun je mij via ZijSpreekt ook boeken als spreker over politiek, communicatie en echtscheiding.

Met mijn ervaring als wethouder spreek ik over de zegeningen en neveneffecten van de participatiemaatschappij, het omgaan met stakeholders (collega’s, ambtenaren, gemeenteraad, bevolking, organisaties, ondernemers en pers), valkuilen, netwerken, combinatie met privéleven, social media, kortom alle aspecten die bij het werk komen kijken passeren de revue. Interessant voor wie politiek actief is of wil worden of wie een kijkje in de keuken van de (gemeente)politiek wil.

Als auteur van het boek Mevrouw De Wit of hoe zal ik me noemen na de scheiding, kan ik als ervaringsdeskundige  vol verbazing en verwondering, met een lach en een traan, meenemen in de (on)genoegens over het bestaan als single vertellen.

Neem contact op met ZijSpreekt voor meer informatie en/of boekingen.