Moderator en spreker

Via ZijSpreekt ben ik in te huren als moderator en spreker. Met mijn achtergrond in communicatie kan ik me snel onderwerpen eigen maken. Behalve voor een klus als dagvoorzitter of debatleider, kun je mij via ZijSpreekt ook boeken als spreker over vrouwenrechten, politiek, communicatie en echtscheiding.

Al jaren zet ik mij via Zonta in om vrouwen te empoweren en om de positie van meisjes en vrouwen te verbeteren. Ik kan vertellen over de strijd voor gelijke rechten (zoals bijvoorbeeld vrouwenkiesrecht), over sterke vrouwen en over vrouwen die hun dromen waarmaken. Lees hier de speech die ik uitsprak op 18 juli 2019 bij het afscheid van een stafarts van CJG Rijnmond.

Met mijn ervaring als wethouder spreek ik over de zegeningen en neveneffecten van de participatiemaatschappij, het omgaan met stakeholders (collega’s, ambtenaren, gemeenteraad, bevolking, organisaties, ondernemers en pers), valkuilen, netwerken, combinatie met privéleven, social media, kortom alle aspecten die bij het werk komen kijken passeren de revue. Interessant voor wie politiek actief is of wil worden of wie een kijkje in de keuken van de (gemeente)politiek wil.

Als auteur van het boek Mevrouw De Wit of hoe zal ik me noemen na de scheiding, kan ik als ervaringsdeskundige vol verbazing en verwondering, met een lach en een traan, over het bestaan als single na een scheiding vertellen.

Neem contact op met ZijSpreekt voor meer informatie en/of boekingen.